Actie
€ 1.499,00incl. BTW (21.00%)

Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2

Merk: Tamron

Tamron Zomer Promotie
NU € 300 KASSAKORTING met kortingscode TAMRONZOMER300! Deze promotie is alleen geldig op de geselecteerde Tamron objectieven met Sony E-mount bevestiging in de periode van 17 mei t/m 31 juli 2024.

De Tamron 70-180mm F/2.8 G2 markeert de verdere evolutie van het eerste generatie model dat veel lof oogstte in de markt en bevat verschillende verbeteringen. De lijst met verbeteringen van het nieuwe G2 objectief wordt aangevoerd door de integratie van Tamron's eigen VC (beeldstabilisatie) mechanisme. Het objectief behoudt de wendbaarheid van toonaangevende compactheid en gewicht, terwijl het fotograferen met een grotere stabiliteit mogelijk wordt gemaakt.

Het optische ontwerp is, ten opzichte van de eerste generatie 70-180mm F/2.8, venieuwd en biedt een compromisloze hoge beeldkwaliteit over het gehele zoombereik. Tamron heeft ook de MOD (minimal scherpstelafstand) in de groothoekstand verkort tot 30cm in vergelijking met de eerste generatie van 85cm, waardoor gebruikers kunnen genieten van unieke fotografische expressies die kenmerkend zijn voor het objectief.

Daarnaast is het nieuwe 70-180mm F/2.8 G2 zoomobjectief voorzien van Tamron's befaamde VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineaire motorfocusmechanisme voor een snelle, zeer nauwkeurige autofocus die goed presteert bij zowel foto- als video-opnamen. De nieuwe 70-180mm F/2.8 G2 ondersteunt ook de speciale Tamron Lens Utility™ en Tamron Lens Utility Mobile™ apps die door Tamron zelf zijn ontwikkeld. De software kan worden gebruikt om functies aan te passen op basis van verschillende opnamestijlen voor foto's en video. Het nieuwe ontwerp verbetert de bedienbaarheid en biedt optimale krasbestendigheid. Dit objectief combineert vooraanstaande wendbaarheid en toepasbaarheid die de tweede generatie G2 waardig is en zal het gebruik van een telezoomobjectief met een maximaal diafragma van F/2.8 nog plezieriger maken.

  • Zelfs met VC-beeldstabilisatie is het objectief slechts 156,5mm lang en weegt het maar 855gram

  • Vernieuwd optisch ontwerp levert werkelijk superieure prestaties bij alle brandpuntsafstanden

  • VXD biedt snelle en zeer nauwkeurige AF met sterk verbeterde functie voor het volgen van onderwerpen

  • Uitgerust met Tamron's eigen VC (beeldstabilisatie)-mechanisme

  • Minimale scherpstelafstand van slechts 30cm bij 70mm en 85cm bij 180mm

  • Eigen softwaretool Tamron Lens Utility voor het aanpassen van diverse functies van het objectief

  • Extra functies voor meer gebruiksgemak

  • Gebruiksvriendelijke kenmerken (vochtbestendige constructie en fluorcoating)

  • Compatibel met veel camera-specifieke kenmerken en functies, waaronder Fast Hybrid AF en Eye AF

  • ø67mm filtermaat, net als de meeste andere Tamron objectieven voor mirrorless camera's

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties