Actie
€ 3.999,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm GF 500mm f/5.6 R LM OIS WR

Merk: Fujifilm

Door de vaste brandpuntsafstand is de GF500mmF5.6 R LM OIS WR is een zogenoemd ‘prime objectief’. Het super tele-element komt door het extreme bereik van 500mm (396mm in vergelijking met een digitale 35mm kleinbeeld camera). Dit nieuwe super teleobjectief kan ook worden gecombineerd met de FUJINON GF1.4X TC WR teleconverter, waardoor er een bereik ontstaat van maar liefst 700mm; ofwel 554mm in vergelijking met een digitale 35mm kleinbeeld camera. 

Ondanks zijn indrukwekkende bereik is dit objectief verrassend licht van gewicht, want het weegt slechts 1.375 gram. Daardoor kan er met dit objectief eenvoudig vanuit de hand worden gefotografeerd en is een monopod of statief niet per se noodzakelijk. De FUJINON GF500mmF5.6 R LM OIS WR biedt daarmee nieuwe mogelijkheden voor fotografie-liefhebbers en professionals die op zoek zijn naar topprestaties op het gebied van telefoto-fotografie, zonder de last van een zware uitrusting. Dit objectief is eenvoudig te gebruiken, zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Dankzij een zeer geavanceerde optische beeldstabilisatie van maar liefst 6 stops en een snelle en zeer precieze autofocus motor, brengt dit objectief de finesse van super telefoto-fotografie naar een nieuw niveau. Het objectief bestaat uit 14 groepen en 21 lenselementen, waaronder twee Super ED-lensdelen en vijf ED-lensdelen, die samen chromatische aberratie minimaliseren en een uitzonderlijke resolutie en oplossend vermogen garanderen.

Dit objectief brengt een realisme en detailniveau naar voren die met het blote oog nauwelijks zichtbaar is. Denk hierbij aan opkomende zweetdruppels van atleten die op het hoogste niveau moeten presteren tijdens belangrijke sportevenementen, maar ook aan de delicate veren van vogels of de vacht van wilde dieren. De GF500mmF5.6 R LM OIS WR opent nieuwe deuren voor bezitters van camera’s met een GFX-systeem, die voorheen alleen toegankelijk waren voor gebruikers van kleinbeeldcamera’s.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties