Actie
€ 14.999,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 400mm F/2.8 TC VR S

Merk: Nikon

Nikon Z6III Touch & Try
Kom op vrijdag 28 juni naar de winkel om de nieuwe Nikon Z6III camera ervaren! Tussen 10:00u en 17:00u is een Nikon-School expert aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en adviseren. Denkt u aan een wissel van Nikon spiegelreflex naar systeemcamera? Een adapter van Nikon-F naar Nikon-Z zal ook aanwezig zijn om uw bestaande lenzen op de nieuwe camera's uit te proberen.

Tot dan!

De NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S is het eerste Z-objectief dat het nieuwe Silky Swift Voice Coil Motor(VCM)-scherpstelsysteem van Nikon gebruikt met optische ABS-encoder: de autofocus is sneller en stiller, met nauwkeurige onderwerpregistratie en tracking. Het is ook het eerste Z-objectief met Nikon's nieuwe Meso Amorphous Coat, dat de hoogste anti-reflectieprestaties in de NIKKOR-geschiedenis biedt. Deze nieuwe coating gebruikt deeltjes die kleiner zijn dan nanodeeltjes en biedt een opmerkelijke controle over beeldschaduwen en lichtvlekken: de helderheid is perfect, zelfs wanneer je opnamen maakt met diverse lichtbronnen in het beeld. 

De NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR is ontworpen om fotografen alle voordelen in het veld te bieden. Dankzij het grote diafragma van f/2.8 en de fenomenale AF-prestaties is dit een indrukwekkend objectief voor sport-, wildlife- en natuurfotografie. De beeldkwaliteit is uitzonderlijk, ongeacht of je fotografeert op 400 mm of op 560 mm met gebruik van de 1,4x-teleconverter. Bovendien is dit superteleobjectief zeer licht, waardoor het gemakkelijker te hanteren is. Het objectief is stevig, perfect in balans en is rondom alle bewegende delen volledig afgedicht. Het zwaartepunt is naar achteren gericht voor een stabieler bediening. De bedieningselementen kunnen worden aangepast voor de ideale instelling in elke situatie, onder meer door functies toe te wijzen aan de FN-ring van het objectief.

 • Ingebouwde 1,4x-teleconverter: met één druk op de tuimelschakelaar aan de rechterkant van het objectief kun je de teleconverter activeren en het bereik van dit objectief uitbreiden tot 560 mm.
 • Hoogstaande AF: het Silky Swift VCM-focussysteem met optische ABS-encoder zorgt voor een uiterst snelle autofocus met nauwkeurige onderwerpregistratie en tracking.
 • Krachtige beeldkwaliteit: maximaal diafragma van f/2.8 en prachtig ronde bokeh.
 • Vibratiereductie in het objectief: biedt een voordeel van 5,5 stops zelfs bij gebruik van de ingebouwde teleconverter, Synchro VR is beschikbaar wanneer het objectief wordt gekoppeld met de Z 9.
 • Meso Amorphous Coat: toonaangevende anti-reflecterende coating. Gaat beeldschaduwen en lichtvlekken door invallend licht uit zowel diagonale als verticale richtingen tegen.
 • Verfijnd detail: Nikon's ED-, Super ED- en SR-glaselementen gaan chromatische aberratie tegen.
 • Robuust: de afdichting rond alle bewegende delen houdt stof en vocht buiten en Nikon's fluorcoat beschermt de voorkant van het objectief.
 • Uitgebalanceerd: het zwaartepunt van het objectief is naar achteren gericht voor een stabielere bediening.
 • Aanpasbaar: functies kunnen worden toegewezen aan de FN-ring, evenals aan de Fn-knoppen, scherpstelring en geluidloze instelring. Scherpstelafstanden opslaan met de knop voor het opslaan van het geheugen.
 • Veilig en stabiel: de verwijderbare statiefvoet zorgt voor een optimale balans wanneer het objectief op een statief is bevestigd. Een Kensington® slotaansluiting houdt je objectief veilig.
 • Ingebouwde filtersleuf: maakt het eenvoudig om filters te plaatsen voor nog meer controle over lastige lichtsituaties.
 • Compatibiliteit: ondersteunt het gebruik van de Z TELECONVERTER TC-1,4x en Z TELECONVERTER TC-2.0x.
Disclaimer: Voorzichtigheid is geboden. Gebruik dit objectief niet als je een pacemaker of een ander hartapparaat hebt. Het elektromagnetische veld in dit objectief kan ertoe leiden dat apparaten defect raken. Nikon aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor dergelijke defecten of voor directe of indirecte problemen met apparaten.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties