Actie
€ 5.799,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 600mm F/6.3 VR S

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 500 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER500! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

Wilde dieren, vogels, motorsport, vliegtuigen en meer. Leg de snelheid, kracht en schoonheid van verafgelegen onderwerpen vast met het NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S vast-brandpunt-superteleobjectief. Lichtgewicht en goed uitgebalanceerd voor opnamen uit de hand. Scherp en helder bij elk diafragma.

Maak foto’s en neem video op met alle scherpte, details en aangename bokeh die alleen een S-Line-vast-brandpunt-objectief kan leveren. SR- en ED-glas gaat aberraties en kleurranden tegen. Nano Crystal Coat gaat beeldschaduwen en lichtvlekken tegen voor een fantastische helderheid.

Dit vast-brandpunt-superteleobjectief weegt circa 1470 gram (met statiefgondel) en zijn zwaartepunt bevindt zich dicht bij de camerabody voor een optimale balans. Perfect voor pannen of het kadreren van een krappe opname boven je hoofd. Voor alles van aerial tricks tot vogels die voorbij vliegen of een vluchtig moment van oog contact. Dit superteleobjectief kan onderwerpen vrijwel geluidloos volgen en erop scherpstellen.

De optische vibratiereductie (VR) in het objectief biedt een beeldstabilisatie die equivalent is met die van opnamen bij 5,5 stops langzamer of zelfs 6,0 stops met een Z-camera die Synchro VR ondersteunt. Rubberen pakkingen beschermen alle bewegende delen, inclusief de objectiefvatting, tegen stof, vuil en vocht. Nikons fluorcoat zorgt ervoor dat het voorste element eenvoudig is schoon te maken.

Je kunt verschillende functies toewijzen aan de L-Fn-knoppen en de geluidloze instelring van het objectief. Je kunt ook de geheugen instelknop gebruiken om je opgeslagen scherpstelafstand direct op te roepen. Je kunt optimaal profijt hebben van de krachtige AF en VR bij gebruik van Z-teleconverters. Hiermee vergroot je je bereik met 2x (tot 1200 mm) of 1,4x (tot 840 mm).

  • Het lichtste 600mm-vast-brandpunt-objectief in zijn klasse: dit vast-brandpunt-superteleobjectief weegt circa 1470 gram (met statiefgondel) en zijn zwaartepunt bevindt zich voor een optimale balans dichter bij de camerabody. 
  • Hoogwaardige S-Line-optiek: SR- en ED-glas gaat aberraties en kleurranden tegen. Nano Crystal Coat gaat beeldschaduwen en lichtvlekken tegen voor een fantastische helderheid.
  • Altijd nauwkeurige AF-tracking: van stuntvliegen tot vogels die voorbijvliegen of een vluchtig moment van oogcontact. Dit superteleobjectief kan onderwerpen vrijwel geluidloos volgen en erop scherpstellen.
  • VR-beeldstabilisatie tot 6 stops: optische vibratiereductie (VR) in het objectief biedt een beeldstabilisatie die equivalent is met die van opnamen bij 5,5 stops langzamer of bij 6,0 stops met een Z-camera die Synchro VR ondersteunt.1  
  • Uitstekende afdichting: rubberen afdichtingen beschermen alle bewegende delen, inclusief de objectiefvatting, tegen stof, vuil en vocht. Nikons fluorcoat zorgt ervoor dat het voorste element eenvoudig is schoon te maken.2
  • Intuïtieve bediening met de vinger: functies kunnen worden toegewezen aan de L-Fn-knoppen en de geluidloze instelring. Gebruik de geheugen instelknop om je opgeslagen scherpstelafstand direct op te roepen. Scherp, zelfs met een teleconverter: elk voordeel van de krachtige AF en VR van dit objectief is beschikbaar bij gebruik van Z-teleconverters. Het bereik kan met 2x (tot 1200 mm) of 1,4x (tot 840 mm) worden vergroot.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties