Actie
€ 2.599,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Fujifilm GF55mm F1.7 R WR

Merk: Fujifilm

De FUJINON GF55mmF1.7 R WR is ontworpen voor het realiseren van de hoogste beeldkwaliteit. Dit zeer veelzijdige objectief beschikt over een optische formule die is opgebouwd uit 14 lenselementen die zijn verdeeld over 10 groepen.

Hieronder vallen twee ED-elementen en twee asferische elementen die samenwerken om een hoge beeldresolutie en een romig bokeh effect te leveren. De maximale diafragmaopening van dit objectief is maar liefst F1.7. De beeldkwaliteit en het oplossende vermogen worden versterkt door de grote beeldsensor die schuilgaat in de camera.

Wat dit objectief bijzonder maakt, is de combinatie van een vaste brandpuntsafstand van 55mm en een zeer groot diafragma van F1.7. Deze combinatie zorgt voor een beeldhoek die dichtbij dat van het menselijk zichtsveld ligt, wat resulteert in een natuurlijk perspectief. Bovendien is de brandpuntsafstand van 55mm gelijk aan de doorsnede van de beeldsensor in de GFX camera’s, waardoor de synergie tussen het objectief en de camera wordt versterkt.

Dit nieuwe 55mm objectief biedt fotografen een breed scala aan mogelijkheden, van alledaagse opnames tot professionele portretten. De geavanceerde beeldresolutie en het romige bokeh effect maken het mogelijk om het onderwerp echt te laten opvallen tegen een onscherpe achtergrond. De veelzijdigheid van het objectief wordt verder versterkt door de optimale positionering van asferische en ED- elementen, die effectief chromatische aberratie, sferische aberratie en comatische aberratie onderdrukken. Hierdoor kunnen gebruikers het volledige potentieel van de grote beeldsensor in hun GFX-camera benutten.

  • Perfecte beeldresolutie en een schitterend bokeh effect.
  • Vrijheid van fotograferen met een normale brandpuntsafstand dankzij een zeer groot diafragma.
  • AF-functie aangedreven door een verbeterde DC-motor voor een snelle en nauwkeurige autofocus.
  • Stof- en weerbestendigheid, werkt tot -10°C.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties