Actie
€ 769,00incl. BTW (21.00%)

Canon RF 24mm F1.8 Macro IS STM

Merk: Canon

Deze compacte, lichte 24 mm prime-lens combineert groothoek met een snel diafragma voor creatieve opnamen, zelfs bij weinig licht. En met de 5-stops Optical Image Stabilizer en de stille automatische scherpstelling leent deze camera zich ook uitstekend voor vloeiende video's van hoge kwaliteit.

Deze 24 mm groothoek primelens is mogelijk gemaakt dankzij de superieure RF-vatting van Canon. Deze compacte, lichtgewicht lens heeft een asferisch element en geavanceerde coatings voor beelden van hoge kwaliteit. Het maximale diafragma van f/1.8 is cirkelvormig met 9 lamellen, en presteert uitstekend bij weinig licht met prachtige onscherpe zones en achtergrondonscherpte als resultaat. De 5-stops Optical Image Stabilizer maakt langere sluitertijden mogelijk, voor opnamen uit de hand en strakke video's. Meer stabilisatie (6,5 stops) is beschikbaar bij gebruik met een body uit de EOS R-serie met een ingebouwde Image Stabilizer.

De stille STM (Stepping Motor) van de RF 24mm F1.8 MACRO IS STM fixeert zich op je onderwerp en stelt vlot scherp, zelfs bij opnamen van snel bewegende onderwerpen. Een minimale scherpstelafstand van 14 cm (0,5x vergroting of de helft van de ware grootte) is een enorm voordeel bij creatief gebruik van de groothoek en stelt je in staat extra dichtbij te komen en je onderwerp in zijn omgeving te laten zien. De RF 24mm F1.8 MACRO IS STM heeft een aanpasbare Lens Control Ring, waarmee ISO, diafragma of een andere AF-methode heel precies kunnen worden ingesteld, plus een speciale scherpstelring voor nauwkeurig handmatig scherpstellen.

In de doos:

  • RF 24mm F1.8 MACRO IS STM
  • Lenskap E-52 II
  • Achterdop
  • Gebruikershandleiding
  • Zonnekap EW-65B niet meegeleverd
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties