Actie
€ 2.799,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm GF23mm F4 R LM WR

Merk: Fujifilm

Dit objectief kent een beeldhoek overeenkomstig 18mm in vergelijk met een camera die beschikt over een digitale 35mm sensor. Door zijn mooie groothoekbereik kunnen er met behulp van dit objectief de mooiste landschappen en architectonische objecten mee worden gefotografeerd.

Het objectief is opgebouwd uit 15 lenselementen verdeeld over 12 groepen, bestaande uit twee asferische lenzen, één super ED lens en drie ED lenzen. Het lenssysteem kan zo vertekening onderdrukken terwijl deze toch kan beschikken over een zeer grote beeldhoek van wel 99.9o.

Dankzij de optimale plaatsing van het Super ED lenselement en de drie ED lenzen kan chromatische aberratie zeer grondig worden onderdrukt, waardoor de optische prestaties van dit objectief optimaal kunnen worden benut tot in de uiterste hoeken van dit objectief.

Het voorste lenselement van het objectief is voorzien van een Nano GI coating dat effectief zorg draagt dat ghosting en lensflare effectief worden onderdrukt.

Doordat het objectief is voorzien van een lineaire motor kan een snelle en stille werking van het autofocussysteem worden gewaarborgd.

Het objectief is op negen verschillende plekken afgedicht, waardoor deze ook in ruigere natuurlijke omgevingen kan worden gebruikt. Stof en lichte regen zal zo geen vat krijgen op de werking van het objectief.

De diafragmaring is voorzien van een ‘C’ positie. Hierdoor kan het diafragma van het objectief ook worden versteld door gebruik te maken van het commandowiel op de camera zelf. Zo heeft de fotograaf keus in hoe hij het diafragma wil inregelen. De ‘A’ (auto) en ‘C’ positie op het objectief zijn te vergrendelen waardoor de fotograaf niet per ongeluk het diafragma kan verzetten door aan de diafragmaring te draaien.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties