Actie
€ 949,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm XF23mm F1.4 R

Merk: Fujifilm

 

Het lichtsterke Fujifilm XF-23mm f/1.4 objectief heeft een Fujifilm X mount en heeft een vaste brandpuntsafstand van 35mm (35mm-equivalent). Dit is een perfecte brandpuntsafstand voor dagelijks gebruik en voor het fotograferen van landschappen of speelse portretten. Het objectief weegt maar 300 gram en is zeer compact, maar biedt de hoogste optische prestaties. U kunt moeiteloos fotograferen of filmen in de schemering of andere situaties waar weinig omgevingslicht is.

 

Prestatiegericht

Het Fujifilm XF-23mm f/1.4 objectief is opgebouwd uit 8 groepen met 11 lenselementen, waaronder een asferisch lenselement. De speciale High Transmissie Electron Beam Coating op de lenselementen draagt bij aan een contrastrijk resultaat zonder vervorming, flares of ghosting. Bovendien verbeterd de HT-EBC coating de duurzaamheid van de lens. De diafragmabladen zijn afgerond voor een vloeiende weergave van de scherptediepte.

 

Snel scherpstellen

De afstandsindicator en de scherptediepte schaal helpen u met het scherpstellen op een snel bewegend onderwerp of het minimaliseren van de vertraging van de sluiter. Het interne scherpstelsysteem is snel en precies en u kunt al van slechts 28 centimeter afstand opnamen maken. Ook close-ups zijn mogelijk!

 

- Voorzien van de Fujifilm X mount

- Compact formaat met een gewicht van slechts 300 gram

- Vaste brandpuntsafstand van 35mm (35mm-equivalent)

- Contrastrijke resultaten zonder vervorming, flares of ghosting

- Vloeiende scherptediepte dankzij afgeronde diafragmabladen

- Hoge optische prestaties en een snelle scherpstelling

- Afstandsindicator en scherptediepte schaal

- Minimale scherpstelafstand van 28cm

 

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties