Actie
€ 549,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sigma 23mm F1.4 DC DN SE

Merk: Sigma

Met de 23mm F1.4 DC DN | Contemporary introduceert SIGMA een licht en compact prime-objectief, speciaal ontwikkeld voor systeemcamera’s met APS-c sensor. Dankzij de ervaring die SIGMA heeft opgedaan binnen de Contemporary-lijn, levert dit objectief hoogwaardige optische prestaties vanaf het maximale diafragma, met een rijk bokeh-effect.

SIGMA’s Contemporary-lijn omvat verschillende compacte en lichtgewicht F1.4-primes voor APS-C camera’s; ideaal als u uw apparatuur klein en licht wilt houden, maar niet wil inleveren op beeldkwaliteit. Dankzij de hoogwaardige prestaties, is dit objectief ideaal voor een breed scala aan fotografietoepassingen, zoals landschappen, portretten en productfoto’s.

SIGMA heeft de 23mm F1.4 DC DN | Contemporary voorzien van 13 lenselementen in 10 groepen, waarvan 3 SLD- en 2 asferische lenselementen; wat resulteert in extreem scherpte foto’s. Bovendien levert dit objectief uitstekende optische prestaties vanaf F1.4, gecombineerd met een prachtig bokeh. Tot slot heeft SIGMA de nodige maatregelen getroffen om flare en ghosting te minimaliseren, waardoor je zelfs in situaties met tegenlicht verzekerd bent van de hoogste optische prestaties.

Om te profiteren van de handzaamheid en mobiliteit van APS-c syteemcamera’s, is dit objectief uiterst licht en compact gehouden. Met een lengte van slechts 76,9mm, een filterdiameter van 52mm en een gewicht van 340 gram heeft SIGMA de optimale balans tussen uitstekende optische prestaties en bouw bereikt. De AF-aandrijving is eveneens geoptimaliseerd voor APS-c systeemcamera’s en maakt gebruik van een stille en razendsnelle stappenmotor.

Binnen de Contemporary-lijn biedt SIGMA een divers aanbod F1.4 prime-objectieven voor APS-c systeemcamera’s. Alle objectieven delen hetzelfde concept: superieure optische kwaliteit gecombineerd met een compacte en lichte bouw.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties