Actie
€ 109,95incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sirui T30 Tubelight

Merk: Sirui

De T30 tubelight van Sirui is heel eenvoudig om mee te nemen op locatie. Diverse modi laten je kiezen uit traploos instelbaar wit licht en miljoenen RGB-kleuren. Ook zijn er creatieve thema-effecten ingebouwd. De CCT/HSI/RGB-besturing maken alles mogelijk.

  • App besturing: je bestuurt de tubelight vanuit de uitgebreide app van Sirui.
  • Ingebouwde accu: de ingebouwde accu maakt het mogelijk om de T30 overal te gebruiken, zonder na te denken over een stopcontact. Wil je – op vol vermogen – langer dan 2,5 uur werken? Dan sluit je de tubelight aan op een stopcontact met de meegeleverde usb-c kabel.
  • Breed inzetbaar: een tubelight is breed inzetbaar voor videoproducties, in fotostudio’s en voor vloggers. Doordat het licht zo divers is, pas je het overal toe. En over de kwaliteit hoef je je niet druk te maken. Want de CRI en TLCI zijn maar liefst 97.

Om de T30 te bedienen, gebruik je het display met de buttons op de achterkant. Natuurlijk is er ook een gratis app beschikbaar. Daarmee bedien je de T30 tubelight tot op wel 15 meter afstand, via Bluetooth. Via het display kies je het kanaal waarop je de lamp wilt instellen. Je stelt het licht in op basis van CCT, HSI, RGB of 1 van de 13 thema-effecten.

Je neemt de T30 tubelight met bijbehorende accessoires overal eenvoudig mee naartoe. Er zijn meerdere manieren om de T30 te bevestigen. De T30 heeft een hotshoe mount waarmee je meerdere tubelights aan elkaar bevestigd. Door de hotshoe bestuur je tot wel 4 tubelights via 1 hoofd tubelight.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties