Actie
€ 299,00incl. BTW (21.00%)

ZHIYUN Molus X60 RGB

Merk: Zhiyun

Zhiyun introduceert de nieuwe ZHIYUN MOLUS X60 en X60-RGB compacte COB lampen voor video- en fotografie. Ze leveren krachtig 60W licht van professionele kwaliteit, maar zijn opmerkelijk compact, gebruiksvriendelijk en koel in gebruik. 

Nauwelijks groter dan een creditcard, qua hoogte en breedte, combineert de ergonomische Zhiyun MOLUS X60 industriële chic met uitzonderlijke verlichting. Dit dankzij de state-of-the-art DynaVort™ koeltechnologie en een krachtige maar eenvoudige gebruikersinterface. En het is allemaal verpakt in een cool, stijlvol ontwerp dat slechts 313 gram weegt (319 gram voor de X60 RGB) ondanks de robuuste volledig metalen constructie. De standaard X60 biedt flikkervrije dubbele kleurtemperaturen (2700K-6500K) en een hoge kleurechtheid (CRI≥95, TLCI≥97), terwijl de X60 RGB puur wit licht of levendig gekleurd licht biedt dat fijn instelbaar is over het RGB-spectrum.

ZHIYUN's klassieke dubbele draaiknopbediening, met een handige draaiknop voor kleurtemperatuur/mode en een knop voor helderheidsaanpassing, biedt directe, intuïtieve aanpassing voor snelle en moeiteloze verlichting van iedere scène. Voor nog meer gebruiksgemak biedt de X60-serie een batterijduur van 50 minuten, en kan het ook gebruikt worden tijdens het opladen via een standaard 100W PD USB-aansluiting. Het ZHIYUN's DynaVort Koelsysteem zorgt ervoor dat men zich nooit zorgen hoeft te maken over oververhitting.

De ZHIYUN MOLUS X60 serie is compatibel met ZHIYUN's uitgebreide accessoire ecosysteem om professionele verlichting te bieden in elk scenario. ZHIYUN's assortiment voedings- en verlichtingsaccessoires zijn niet alleen compact en licht, maar ook eenvoudig te demonteren, waardoor ze ideaal zijn voor buitenopnamen. Zelfs binnenshuis kunnen gebruikers profiteren van een reeks compacte en draagbare lichtmodifiers om professionele verlichtingsopstellingen te maken voor livestreaming, interviews en commerciële opnamen. ZHIYUN accessoires voor de X60 zijn onder andere een compacte diffusor doom, reflector, softbox en opbergtas. Het ZY Mount accessoire ecosysteem maakt ook compatibiliteit mogelijk met een breed scala aan Bowens Mount lichtmodifiers van derden.

  • Bijna creditcardformaat met 100 × 71 × 56 mm
  • Dikte is slechts 1/3 van een traditionele 60W cine COB lamp
  • Het gewicht van 320 gram is slechts 1/4 van een traditionele 60W cine COB lamp
  • De MOLUS X60 RGB-versie biedt een instelbaar kleurbereik van 2700K-6500K
  • Zhiyun DynaVort™ koelsysteem garandeert betrouwbaarheid
  • Uitstekende kleurweergave (X60: CRI≥95, TLCI≥97)
  • Zes creatieve RGB-verlichtingsstemmingen en negen lichteffecten zoals Vuurwerk, Disco, Bliksem en Kaars
  • ZHIYUN's eerste 60W LED-lamp met batterijgrip
  • Ondersteunt 100W PD snelladen en krachtige powerbanks
  • Compatibel met ZHIYUN's ZY Vega app voor draadloze kleur- en helderheidsregeling

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties