Actie
€ 419,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Canon Speedlight 470EX-AI

Merk: Canon

Een krachtige Speedlite-flitser met een unieke gemotoriseerde bounce- en draaikop voor snelle, eenvoudige en professionele belichting.

Deze krachtige Speedlite uit het middensegment is de perfecte oplossing om snel professioneel belichte beelden te kunnen maken.

Dankzij de zelfinstellende, gemotoriseerde bounce- en draaikop ben je verzekerd van een natuurlijke, fraaie belichting in de juiste hoek.

Met een richtgetal van 47 m is de Speedlite 470EX-AI ideaal voor het belichten van grote groepen en weerkaatst hij licht via muren en plafonds voor een zachter, natuurlijker resultaat.

Een ingebouwde zoomkop stemt de hoek van het flitslicht af op de beeldhoek van de gebruikte lens en verplaatst zich binnen een zoombereik van 24-105 mm (equivalent van full-frame).

Het dot-matrixscherm zorgt voor een weergave van tekens voor meer gedetailleerde informatie terwijl het LCD-scherm alle flitsinstellingen weergeeft en heel gemakkelijk te lezen is.

De Speedlite 470EX-AI kan los van de camera worden gebruikt dankzij optische bediening. Hierdoor kunnen EOS-camera's met een geïntegreerde Speedlite-transmitter de flitser op een afstand van maar liefst 10 m bedienen zonder extra apparatuur.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering