Actie
€ 279,00incl. BTW (21.00%)

Canon Speedlite 430EX III-RT

Merk: Canon

De SPEEDLITE 430EX III-RT is Canon’s krachtigste middenklasser onder de Speedlite-flitsers tot nu toe. Een maximum richtgetal van 43 bij ISO 100 zorgt voor voldoende vermogen om onderwerpen onder uiteenlopende condities te belichten en dat met de flexibiliteit om via het wireless systeem (infrarood/radio) voor aansturing op afstand met meerdere flitsers te werken. Met een zoombereik van 24mm tot 105mm, of tot 14mm met de ingebouwde adapter, biedt de SPEEDLITE 430EX III-RT een wijde of smalle lichtspreiding die volledig door de gebruiker kan worden geregeld.

De SPEEDLITE 430EX III-RT is een ideale flitser voor creatieve fotografen en stelt gebruikers in staat te experimenteren met off-camera belichtingsconfiguraties. De SPEEDLITE 430EX III-RT kan als master- of slaveflitser onderdeel uit te maken van Canon’s bestaande wireless systemen voor radio-/infraroodbediening op afstand. De flitser is ook compatibel met camera’s die zijn uitgerust met een Integrated Speedlite Transmitter, zoals de EOS 760D en EOS 70D. Dit maakt het mogelijk de SPEEDLITE 430EX III-RT te gebruiken als off-camera flitser waarbij de flits en het vermogen regelbaar zijn via het cameramenu.

De SPEEDLITE 430EX III-RT is bovendien compatibel met Canon’s uiterst flexibele Radio Transmitter (RT) systeem en biedt gebruikers de mogelijkheid om maximaal vijf groepen RT-flitsers bestaande uit maximaal 15 flitsers per groep vanaf afstanden tot 30 meter aan te sturen. De SPEEDLITE 430EX III-RT kan ook worden aangestuurd met Canon’s ST-E3-RT of Speedlite 600EX-RT units en vergroot daarmee de beschikbare opties voor professionals en amateurs.

Met afmetingen die kleiner zijn dan het voorgaande model biedt de SPEEDLITE 430EX III-RT fotografen een extra lichtbron die gemakkelijk is mee te nemen en snel en stil oplaadt – een garantie dat de flitser discreet en altijd gereed is voor de volgende opname. De bounce-adapter zorgt voor een zachtere spreiding van het flitslicht en is ideaal voor opnamen binnenshuis wanneer een natuurlijke, flatterende belichting is gewenst.

Een meegeleverd oranje kleurfilter stelt gebruikers in staat de kleur van het flitslicht af te stemmen of te laten contrasteren met de lichtbronnen rondom. Een geïntegreerd reflectiepaneel biedt de mogelijkheid een lichttwinkeling aan ogen toe te voegen om portretten tot leven te brengen. Voor eenvoudige regeling van elk aspect van de flitsbelichting is de SPEEDLITE 430EX III-RT daarnaast uitgevoerd met een nieuw en verbeterd dot matrix LCD-display en een programmawiel biedt snelkoppelingen naar de belangrijkste functies.

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering