Actie
€ 459,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Godox AD200Pro

Merk: Godox

De Godox Witstro AD200 Pro is een portable flitser met een hoge lichtopbrengst die gemakkelijk in jouw broekzak past. De twee verschillende flitskoppen en de hoge capaciteit professionele lithium-ion accu bieden je alle mogelijkheden voor het creëren van een breed scala aan lichteffecten. Het ingebouwde Godox 2.4G Wireless X System biedt volledige ondersteuning van TTL-functies. De AD200 Pro pocketflitser maakt het voor jou een stuk eenvoudiger om de perfecte opname te maken. Je kunt eenvoudig de correcte flitsbelichting verkrijgen, zelfs in de meest complexe en veranderende lichtomstandigheden.

Krachtige flitser met twee flitskoppen

De Godox AD200 Pro  heeft een flitsvermogen van 200Ws en richtgetal van 60 op ISO100 met de standaard AD-S2 reflector op 28mm en een richtgetal van 52 op ISO100 op 35mm. Bovendien heeft een flitser een stabiele kleurtemperatuur van 5600K over het gehele vermogensbereik. De flitser is zeer veelzijdig inzetbaar. Gebruik de barebulb flitskop met optionele accessoires voor het verkrijgen van verschillende lichteffecten of gebruik de speedlight flitskop om de AD200 Pro in te zetten als normale off-camera reportageflitser. 

Ingebouwd Godox 2.4G Wireless X System

Optische en 2.4Ghz draadloze mogelijkheden zorgen voor een naadloze integratie in een compleet flitssysteem. Het ingebouwde Godox 2.4G Wireless X System maakt het mogelijk om de flitser aan te sturen door middel van de X1-serie triggers voor onder ander Canon, Nikon en Sony, Fujifilm, Olympus en Panasonic. Bedien TTL-functies, stelt het flitsvermogen in, schakel de geluidssignalen aan of uit en je kunt natuurlijk de AD200 Proop afstand triggeren. Er is een 3.5mm PC-sync poort aanwezig wat nog meer mogelijkheden biedt voor het triggeren van de Godox AD200 Pro

Hoge capaciteit lithium-ion accu

De Godox AD200 Pro wordt gevoed door middel van een hoge capaciteit professionele lithium-ion accu met een capaciteit van 2900mAh. De accu is goed voor minimaal 500 flitsen op vol vermogen.

 

Verbeteringen AD 200 Pro:

- Stabielere kleurentemperatuur                                        - Vermogen 9 stappen instelbaar                                      - Recycle time                                                                 - Flitsduur tot 1/13510

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering