Actie
€ 349,00incl. BTW (21.00%)

Nikon Speedlight SB-700

Merk: Nikon
 •  

   Veelzijdige i-TTL-flitser (intelligente TTL), compatibel met SLR's van FX- en DX-formaat en met het creatieve verlichtingssysteem van Nikon.

   Powerzoom met meerdere stappen: dekt een breed bereik van beeldhoeken af (24-120 mm).

   Intuïtieve bediening: het grote, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm en de handig gepositioneerde bedieningselementen maken het gemakkelijk om de instellingen aan te passen.

   Richtgetal: 25(EVEN)/28 (STD)/30 (CW) (FX-formaat, ISO 100, m, bij 35 mm). Maximaal richtgetal: 38 (STD, FX-formaat, ISO 100, m, bij 120 mm).

   Afhankelijk van de opnamesituatie kan worden gekozen uit de verlichtingspatronenCentre-weighted, Even en Standard.

   Korte oplaadtijd: circa 2,5 seconden bij gebruik van NiMH- of alkalinebatterijen en circa 3,5 seconden bij lithiumbatterijen.

   A:B-modus voor snelle draadloze besturing: maakt besturing van de lichthoeveelheden van flitsereenheden uit groep A en B mogelijk.

   Firmware kan worden bijgewerkt via het opslagmedium in de aangesloten camera.

   Automatisch thermisch beschermingssysteem: waarschuwt bij buitensporige hitteopbouw bij intensieve opname en vertraagt indien nodig de oplaadtijd.

   Automatische filterdetectie: flitser past automatisch de kleurtemperatuurinstellingen van de aangesloten camera aan op basis van de kleur van het gebruikte filter.

   AF-hulpverlichting: dekt brandpuntafstanden van 24 tot 135mm* af. Compatibel met Multi-CAM3500 AF-sensors.

 •  

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering