Actie
€ 299,00incl. BTW (21.00%)

Profoto C1 Plus

Merk: Profoto

Profoto C1 Plus is een studioflitser voor je smartphone waarmee je met slechts één klik professionele foto's kunt maken. Richten en schieten met automatische belichting en flitslicht die zijn afgestemd op de omstandigheden van je omgeving. Swipe eenvoudig tussen natuurlijke en dramatische foto's. In handmatige modus heb je volledige beheersing én vrijheid over vermogen, belichting en kleurtemperatuur.

Profoto C1 Plus past perfect in je handpalm en levert prachtig licht, waar je ook bent. Met zijn ronde vorm bootst hij de zon na en zorgt daardoor voor een vloeiende lichtafname. Door het brede kleurbereik kunnen kleuren worden gecreëerd die perfect mengen met alle lichtomstandigheden, van zonsopgang tot zonsondergang. En de ingebouwde reflectoren en diffusers vormen natuurlijke schaduwen.

De Profoto C1 Plus is compatibel met lichtvormers zoals Color Gels, Grids en Dome, waarmee je grenzeloze creatieve mogelijkheden hebt. De lichtvormers zijn snel op en af te klikken met het magnetische montagepunt van de C1 Plus. Houd de C1 Plus in je hand om eenvoudig te experimenteren en verschillende hoeken te verkennen, of plaats hem via de ingebouwde schroefmontage op een statief of arm. Je kunt zelfs meerdere flitsers tegelijk gebruiken. Omdat C1 Plus ook compatibel is met Profoto AirTTL Remotes, kun je deze ook meenemen als je met een klassieke camera werkt.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering