Actie
€ 109,00incl. BTW (21.00%)

Profoto Gel Kit A1

Merk: Profoto

Een handige en stevige beschermcase met vier kleurcorrectiegels. De gels worden in een gelhouder geplaatst en op het slimme magnetische montagepunt van de A1 geklikt. Het hele proces is supersnel en eenvoudig.

De gels zijn gemaakt van hoogstaande materialen die stevig en duurzaam zijn en garant staan voor een lange levensduur. Bovendien zijn ze stapelbaar, dus u kunt ze gebruiken in combinatie met andere lichtvormers, zoals bijvoorbeeld de Dome Diffuser. Met al deze elementen kunt u creatiever worden met licht.

Gels helpen om flitslicht op een natuurlijke manier te vermengen met het omgevingslicht, zoals warm interieurlicht of warm zonlicht. De set bevat drie duidelijk gemarkeerde kwart, half en volledige CTO-gels voor het natuurlijk mengen van de kleurtemperatuur van de flitser met warm licht, waardoor huidtinten er bijvoorbeeld niet bleek uitzien, maar gezond en evenwichtig. Voor opnamen in fluorescent licht hebt u ook een halfgroene gel, die het risico op magenta in uw foto’s vermindert.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering