Actie
€ 559,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony HVLF60RM

Merk: Sony

De HVL-F60RM biedt een hoog vermogen, betrouwbare prestaties en geavanceerde bedieningsfuncties en radiografische besturing.

Een opgeladen HVL-F60RM produceert maximaal 220 flitsen bij continue opnamen en heeft een richtgetal van 60. Daardoor is dit model uitermate geschikt voor het belichten van grote ruimtes. De flitser dekt lichtinvalshoeken bij een brandpuntsafstand van 20 mm tot 200 mm. Dit zorgt voor een egale en gelijkmatige belichting zonder schaduw zelfs bij 20 mm groothoek. Daarnaast is de hittebestendigheid 4x hoger dan bij de HVL-F60M.

De herlaadtijd is teruggebracht tot 1,7 seconden en zelfs tot 0,6 seconden met de Externe Batterij-Adapter (FA-EBA1). Ook is dit systeem uitgerust met de Quick Shift Bounce modus. Met deze functie kan de fotograaf snel wisselen tussen een horizontale en een verticale stand, 90 graden naar links of rechts, tot 150 graden naar boven en 8 graden naar beneden. Dit zorgt voor flexibele positionering en optimale belichting van het object.

Via speciale knoppen aan de zijkant is een directe aansturing van lichtcorrectie mogelijk. Het uitgebreide display vergemakkelijkt het aanpassen of bevestigen van flitser-instellingen, ook voor gekoppelde draadloze flitsers.

Voor optimaal gebruikersgemak kunnen functies worden toegewezen aan de hoofdknop, de middenknop en/of het bedieningswiel van de flitser. Daarnaast kunnen de TTL-flitserinstellingen worden opgeslagen en wanneer nodig in handmatige modus weer worden teruggehaald. Een ideale manier om tijd te besparen.

Met het stof- en vochtbestendige ontwerp van de HVL-F60RM is het mogelijk om in uitdagende omgevingen opnamen te maken. Daarbij zorgt de optionele regenbescherming (FA-RG1) ervoor dat er geen water in de flitser of camera kan komen. Om schade te minimaliseren en de betrouwbaarheid te vergroten, maakt de HVL-F60RM gebruik van een metalen voet van Multi Interface Shoe-verbinding.

Verder kunnen de flitsers overal tot circa 30 meter van de camera worden geplaatst, zelfs in situaties waarin reflectoren of andere obstakels de optische communicatie kunnen verstoren. De HVL-F60RM kan gecombineerd worden met andere units die als ontvanger worden gebruikt. Hierbij kan de gebruiker maximaal 15 flitsers, toegewezen aan 5 flitsergroepen of draadloze flitserbediening, gebruiken. Dit voorkomt interferentie van andere elektronische apparaten.

Naast een witbalansfunctie die zich automatisch aanpast aan de lichtkleur van de gefotografeerde scène, worden er ook amberkleurige en groene kleurenfilters meegeleverd. Deze kunnen worden gebruikt om de bestaande belichting aan te passen om zo een natuurlijke witbalans en/of een specifieke sfeer te creëren.

  • Maximaal 220 flitsen bij continue opnamen en heeft een richtgetal van 60. Daardoor is dit model uitermate geschikt voor het belichten van grote ruimtes.
  • De flitser dekt lichtinvalshoeken bij een brandpuntsafstand van 20 mm tot 200 mm. Dit zorgt voor een egale en gelijkmatige belichting zonder schaduw zelfs bij 20 mm groothoek.
  • Daarnaast is de hittebestendigheid 4x hoger dan bij de HVL-F60M.
  • De herlaadtijd is teruggebracht tot 1,7 seconden en zelfs tot 0,6 seconden met de Externe Batterij-Adapter (FA-EBA1).
  • Ook is dit systeem uitgerust met de Quick Shift Bounce modus.
  • Verder kunnen de flitsers overal tot circa 30 meter van de camera worden geplaatst, zelfs in situaties waarin reflectoren of andere obstakels de optische communicatie kunnen verstoren.
  • De HVL-F60RM kan gecombineerd worden met andere units die als ontvanger worden gebruikt.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering