Actie
€ 149,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Profoto C1

Merk: Profoto

Profoto C1 is een studioflitser voor je smartphone waarmee je met slechts één klik professionele foto's kunt maken. Richten en schieten met automatische belichting en flitslicht die zijn afgestemd op de omstandigheden van je omgeving. Swipe eenvoudig tussen natuurlijke en dramatische foto's. In handmatige modus heb je volledige beheersing én vrijheid over vermogen, belichting en kleurtemperatuur.

Profoto C1 past perfect in je handpalm en levert prachtig licht, waar je ook bent. Met zijn ronde vorm bootst hij de zon na en zorgt daardoor voor een vloeiende lichtafname. Door het brede kleurbereik kunnen kleuren worden gecreëerd die perfect mengen met alle lichtomstandigheden, van zonsopgang tot zonsondergang. En de ingebouwde reflectoren en Dome Diffuser vormen natuurlijke schaduwen.

Profoto C1 is zo compact dat hij overal in past. Hij blijft zelfs verborgen in je opnamen. Of gebruik hem in je hand om eenvoudig te kunnen experimenteren en verschillende hoeken uit te proberen door eenvoudig de positie te wijzigen. Pas de kleurtemperatuur aan om een gouden of koel licht toe te voegen, vermeng deze met omgevingslicht of voeg een contrastkleur toe. Creëer dramatische schaduwen of ga voor helder, natuurlijk licht. Je kunt zelfs meerdere flitsers tegelijk gebruiken. Profoto C1 biedt een groot aantal creatieve mogelijkheden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering