Actie
€ 119,00incl. BTW (21.00%)

Lowepro Fastpack BP 150 AW II

Merk: Lowepro

De lichtgewicht Lowepro Fastpack BP 150 AW II camerarugzak is een ideale fototas om probleemloos je dslr-camera de hele dag mee op pad te nemen. Of het nou voor zakelijk gebruik is of in je vrije tijd, deze doordachte, robuuste en compacte fotorugzak heeft voldoende ruimte voor een dslr-camera zoals en Nikon D7200 of Canon EOS 7D mkII met een professionele 24-70mm f/2.8 standaardzoom en 1 tot 2 extra objectieven, of een flitser en de nodige accessoires. Bovendien is er ruimte voor een tablet of smartbook.

Fotorugzak met gepolsterd cameravak

Al je fotoapparatuur is goed beveiligd opgeborgen in het gepolsterde cameravak van de Fastpack BP 150 AW II. In het speciale, via de zijkant zeer snel toegankelijke cameracompartiment onderin de fototas is je apparatuur optimaal beschermd tegen stoten, zand en vocht. De verstelbare schotten in dit compartiment zorgen ervoor dat het interieur geheel aan je eigen wensen kan worden aangepast, waardoor deze fotorugzak geschikt is voor bijna alle hobby-dslr's van merken als Nikon, Canon en Sony. Maar je kunt natuurlijk ook een compacte systeemcamera meenemen. Het cameravak is dankzij de stevige polstering extra goed beveiligd tegen ruig gebruik en kan door een handige vergrendeling niet zomaar opengaan. Met handige spanbanden op het rugpand kun je de rugzak op een trolley bevestigen.

Camerarugzak met volop extra ruimte

Het bovenvak van de Fastpack BP 150 AW II fotorugzak is perfect geschikt om extra accessoires en persoonlijke spullen mee te nemen, zoals een portemonnee, een mobiele telefoon of kabels, accu's en andere accessoires. Zelfs een trui of regenjack kun je er eventueel in opbergen! Aan de buitenzijde is bovendien een afsluitbaar vak beschikbaar voor een reisgids of gebruiksaanwijzing en in het handige laptopvak tegen je rug is de unieke CradleFit aangebracht om veilig een 11-inch smartbook of tablet op te bergen. In het gaasnet zijvak kun je een waterfles kwijt en aan de straps bevestig je een monopod. Dankzij de AW-hoes is je rugzak perfect beschermd tegen de elementen. Omdat deze hoogwaardige fotorugzak een comfortabel draagharnas heeft met verstelbare, gepolsterde schouderbanden, neem je de fototas moeiteloos de hele dag mee op pad. De Fastpack BP 150 AW II is leverbaar in zwart.

Binnenafmeting  22.5 x 16 x 24.5 cm

Buitenafmeting  25 x 23 x 47 cm

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering