Actie
€ 139,00incl. BTW (21.00%)

Lowepro Fastpack BP 250 AW II

Merk: Lowepro

De Lowepro BP Fastpack 250 AW II fotorugzak biedt net even meer ruimte dan de BP 150 AW II. Deze praktische camerarugzak is bedoeld voor fotografen die geen concessies willen doen op het gebied van mobiliteit en kwaliteit. De fotorugzak is geschikt voor een professionele dslr-camera zoals een Nikon D810 of Canon EOS 5Ds met 70-200mm f/2.8 en er is ruimte voor 2 tot 3 extra objectieven of flitsers. Bovendien is er ruimte aanwezig voor een volwaardige 15-inch laptop.

Degelijke en ruime fotorugzak

De Lowepro Fastpack BP 250 AW I is een comfortabele en ruime camerarugzak voor fotografen die een uitgebreide dslr-uitrusting mee willen nemen. Unieke aspecten van de Fastpack BP 250 AW II fotorugzak zijn het speciale laptopvak met CradleFit tegen het achterpand waarin je veilig een volwaardige 15-inch laptop kunt opbergen, en het ruime bovenvak voor het opbergen van kabels, accu's, accessoires en persoonlijke spullen zoals een trui en een mobiele telefoon. Aan de zijkant is een gaasnet voor een waterfles en dankzij de spanbanden kun je ook een statief vervoeren. Je draagt deze comfortabele cameratas aan het degelijke en ergonomisch gevormde draagharnas met aan alle kanten verstelbare schouderbanden. Met de praktische spanbanden op het rugpand kun je de rugzak op een trolley bevestigen. De heupriem is afneembaar voor een gemakkelijker vervoer in bijvoorbeeld een vliegtuig.

Een fotorugzak voor een professionele dslr-uitrusting

In het gepolsterde cameravak onderin de rugzak is ruimte voor een professionele dslr-uitrusting met 70-200mm f/2.8 objectief, twee tot drie extra objectieven en/of flitsers. Door de verstelbare schotten binnenin kun je het interieur geheel aan je eigen wensen aanpassen, waardoor deze camerarugzak geschikt is voor bijna alle high-end dslr-modellen van merken als Nikon, Sony of Canon. Of voor een uitgebreid compact camerasysteem met de nodige objectieven. Het cameravak is dankzij de stevige polstering zeer goed beveiligd en kan door een handige vergrendeling niet zomaar opengemaakt worden. Verder zorgt de ingebouwde waterdichte All Weather hoes voor een uitstekende bescherming tegen de elementen. De Fastpack BP 250 AW II is leverbaar in zwart.

Binnenafmeting  29 x 15.5 x 27.5 cm

Buitenafmeting  31 x 26 x 50 cm

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering