Actie
€ 109,99incl. BTW (21.00%)

Lowepro Photo Hatchback 22L AW Grey

Merk: Lowepro

De Lowepro Photo Hatchback 22L AW is een nieuwe, fris ogende camera rugzak die ontworpen is vanuit de outdoor gedachte: gestroomlijnd, energiek en comfortabel. De lichtgewicht Photo Hatchback 22L AW is geschikt om mee te rennen, fietsen en klimmen. Dankzij het uitneembare cameravak kan de Photo Hatchback 22L AW ook als volwaardige daypack worden gebruikt. Deze camera rugzak is bedoeld voor casual fotografen die bijvoorbeeld een actieve of sportieve vakantie willen vastleggen.

Bijzonder kenmerken van de Lowepro Photo Hatchback 22L AW

Lowepro Photo Hatchback 22L AW beschermt de camera-apparatuur tegen dieven omdat de toegang naar de camera aan de achterzijde van de tas zit. Ook wordt de uitrusting goed beveiligd tegen onvoorspelbare weerselementen dankzij de AW-hoes onderaan de tas en de uitklapbare stormflap om het uitneembare cameravak. 

Twee-in-één: soms een camera rugzak, soms een daypack

Voor iedereen die de camera een dag thuis wil laten is het cameravak met twee handvaten volledige uitneembaar waardoor de volledige 22 liter inhoud van de Photo Hatchback 22L AW kan worden benut voor alledaagse spullen. In het gaasnet zijvak van Photo Hatchback 16L AW kan desgewenst een waterfles of een compact statief worden meegenomen.

De capaciteit van Lowepro Photo Hatchback 22LAW

In de Photo Hatchback 22L AW camera rugzak past een spiegelreflexcamera van merken zoals Canon, Nikon, Sony etc. met aangebrachte zoomlens en 2 à 3 extra lenzen, een flitser, tablet of Apple Macbook Air 11” laptop en persoonlijke accessoires.

Binnenafmeting  22.5 X 11.5 X 19.5 cm (cameracompartiment)

Buitenafmeting  29 X 23.5 X 50.5 cm

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering