€ 229,00incl. BTW (21.00%)
Niet op voorraad

ProTactic 450 AW

Merk: Lowepro

Lowepro levert met de baanbrekende, professionele ProTactic 450AW camerarugzak een zeer degelijke fotorugzak die bedoeld is voor het zware werk. De Lowepro ProTactic 450AW is geschikt voor een professionele foto-uitrusting bestaande uit een dslr-camera met 70-200mm f/2.8, een tweede camerabody, maximaal 8 losse objectieven, flitsers en een 15-inch laptop. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor de nodige accessoires.

Camerarugzak voor fotojournalisten en urban fotografen

De ProTactic 450AW camerarugzak is bewust ontwikkeld voor documentaire fotografen, fotojournalisten en urban fotografen die blind moeten kunnen vertrouwen op de bedrijfszekerheid en veelzijdigheid van hun uitrusting. Dankzij de vier toegangspunten aan de bovenkant, de zijkanten en de achterkant kan de fotograaf snel en probleemloos bij zijn apparatuur. Via de veilige opening tegen het lichaam heb je een uitstekende toegang tot het gepolsterde interieur met de gepatenteerde MaxFit System dividers. Het speciale Lowepro CradleFit laptopvak zorgt bovendien voor maximale bescherming van je laptop als je onderweg bent.

Cameratas met SlipLock bevestigingslussen

Dankzij de veelzijdige en handige SlipLock bevestigingslussen kun je moeiteloos extra lens cases en accessoirebuidels bevestigen aan de ProTactic 450AW. Er worden standaard vijf modulaire accessoires meegeleverd: een pouch voor een waterfles, een accessoirebuidel, een statiefhouder en twee accessoireriemen waarmee je bijvoorbeeld een monopod of statief aan de camerarugzak kunt hangen. De ProTactic 450AW heeft uiteraard een ingebouwde AW-hoes die bescherming biedt tegen de elementen en meerdere handige opbergvakken aan de binnen- en buitenzijde. Een handige organiser aan de binnenkant van het deksel maakt het overzichtelijk opbergen van accessoires gemakkelijk.

Fotorugzak met gerichte ondersteuning

De ProTactic 450AW is uitgerust met Lowepro's ActivZone System technologie. Dit draagsysteem biedt gerichte ondersteuning op de schouderbladen, de lendenen en de taille voor een maximaal draagcomfort onderweg. De afneembare, gepolsterde heupriem met antitransparant gaasbekleding maakt het heel simpel om het volume van de camerarugzak te verminderen als je hem bijvoorbeeld in het vliegtuig mee wilt nemen. Er kunnen twee heuptassen met ritssluiting aan de heupriem gehangen worden. Die bieden extra ruimte voor kleine accessoires en persoonlijke spullen zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een zonnebril.

Binnenafmeting  31.8 x 19.8 x 44 cm

Buitenafmeting   34.8 x 27 x 48.8 cm

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering